Gemuruh Pada Malam Pertama, Ini Apa Wanita Perlu Lakukan

gemuruh pada malam pertama

Selalunya sepanjang hari pernikahan dan majlis, pengantin perempuan yang akan paling nervous sekali. Malam pertama bersama suami sangatlah mendebarkan. Gemuruh pada malam pertama kata orang.

Bukan hanya kerana gemuruh tidak tahu nak buat apa atau bagaimana tetapi banyak filem romantik yang menayangkan hubungan suami isteri itu terlalu tinggi ekspetasinya. Tetapi adakah pengantin baru wanita perlu mencapai jangkaan ini?

Sudah tentu tidak. 

Media barat telah memberikan gambaran indah tentang malam pertama sampaia ada yang lupa adat barat dan adat timur sangat berbeza. Kebanyakan orang barat sudah biasa untuk bermalam bersama walaupun belum berkahwin.

Tetapi ini tidak bermakna wanita yang mengekalkan adat Timur tidak dapat menjadi yang terbaik pada malam pertama.

Kami ada tipsnya.

Persediaan Malam Pertama Untuk Wanita

Gemuruh Pada Malam Pertama

Ini adalah senarai persediaan malam pertama untuk mengelakkan pengantin wanita daripada gementar, gugup dan segan. 

Boleh ikuti tips ini untuk lebih tenang menghadapi hari perkahwinan

Persediaan Mental dan Fizikal Untuk Malam Pertama

Sebelum anda menghadapi malam pertama, anda perlu ketahui malam itu memang akan terjadi. Ini bermakna anda tidak perlu menjadi terlalu menolak. Jika anda betul-betul tidak selesa, anda boleh bincang bersama suami.

Anda boleh berbincang waktu sesuai untuk menjalankan tanggungjawab sebagai isteri.

Selain daripada itu anda perlu membuat persediaan fizikal wanita sebelum malam pertama. Anda boleh membuat tempahan di spa untuk mendapatkan urutan dan penjagaan tubuh badan. Kalau ada pakej sesuai untuk pengantin, lagi elok anda buat yang itu.

Persediaan Barangan Untuk Malam Pertama

Adakah malam pertama sakit?

Kami tidak boleh menjawab persoalan ini secara umum kerana pengalaman setiap orang berbeza. Ada yang sakit, ada yang tidak. Tetapi anda boleh beli sesuatu untuk dapatkan mood yang sesuai pada malam pertama.

Gunakan Phero Essence

Gemuruh Pada Malam Pertama

Pernahkah anda risaukan bau badan?

Walaupun berapa banyak titis minyak wangi anda pakai, adakah ia mencukupi?

Bukan sahaja badan perlu berbau wangi, peluh yang keluar pun harapnya tidak hamis. Nak tau bagaimana nak elakkan bau hamis sekaligus berbau wangi?

Gunakan Phero Essence. 

Wangian Phero Essence boleh membuatkan bau badan dan peluh lebih wangi. Wangian Phero Essence diadun dengan wangian yang menarik dan menghasilkan bau badan yang lebih menarik.

🔆WANGIAN PHERO ESSENCE 24 JAM🔆

☑️Sehari calit hanya 2-3 titik

☑️Bau tahan 12++ Jam

☑️Jimat sebotol tahan 2-3 bulan (mengikut cara penggunaan)

☑️Lagi berpeluh, lagi dia wangi

Nak cuba?

Sediakan Bahan Pelincir

Gemuruh Pada Malam Pertama

Mengapa kami sarankan anda untuk membeli bahan pelincir?

Kerana ada kemungkinan anda akan rasa sangat gemuruh. Perasaan gemuruh itu akan mengganggu sistem badan semulajadi yang menghasilkan pelincir sendiri. Jadi pelincir ini akan mengurangkan kesakitan ketika anda sedang menikmati malam pertama.

Anda boleh survey pelincir yang sesuai atau gunakan kondom yang ada pelincir.

Baju Tidur Seksi Untuk Meningkatkan Keyakinan

Gemuruh Pada Malam Pertama

Betul orang kata kalau dah suka tu pakai t-shirt dan kain batik pun suami akan terpikat. Tetapi jika anda nak tampil lebih yakin dan own your body, anda boleh dapatkan baju istimewa untuk malam itu.

Anda tahu warna kegemaran suami?

Belikan baju yang menarik untuk suami. Pasti dia lebih terpikat.

Perlukah Saya Merancang Pada Malam Pertama?

Bergantung kepada perbincangan anda dan suami anda, anda boleh merancang ataupun tidak. Jika anda belum bersedia untuk mempunyai anak, anda boleh menggunakan 

Gemuruh Pada Malam Pertama

Tips dan Petua Malam Pertama Untuk Pasangan Baru Berkahwin

Jangan terlalu gopoh kerana ini kali pertama anda mengenal badan masing-masing. Ini adalah tips dan petua paling perlu diingati. Jika ini adalah kali pertama melakukan hubungan intim, anda boleh berbincang dengan pasangan apa yang anda selesa dan tidak selesa.

Cara elakkan overthinking sebelum malam pertama?

Communicate.

Sekiranya anda tahu tentang apa-apa posisi yang anda ingin cuba, tidak salah untuk memberitahu pasangan.

Jangan risau tentang expectation kerana kedua-duanya mungkin gemuruh. Kalau tidak mampu lakukan pada malam pertama, anda boleh setkan mood pada malam honeymoon.

Jika anda duduk di rumah mertua, lagi anda akan jadi lebih tidak selesa. 

Nak mood lebih seksi?

Anda boleh bakar lilin dengan wangian yang memikat. Kalau anda nak suami jadi lebih teruja, anda boleh memulakan act malam pertama dengan memberikan mesej-mesej romantik kepada suami anda.

Selain itu, anda juga boleh menjadi lebih touchy dengan suami anda. Biasakan diri anda dan diri dengan sentuhan.

Macam Mana Nak Hilangkan Malu Malam Pertama?

Gemuruh Pada Malam Pertama

Yang paling penting untuk hangatkan malam pertama adalah dengan berkeyakinan tinggi. Keyakinan tidak boleh dibina dalam masa sehari-dua. Anda boleh mulakan dengan pelajari skincare dan bodycare.

Pelajari gaya-gaya berpakaian yang sesuai untuk diri anda. Anda boleh tanyakan kepada suami anda apa yang dia suka atau tidak suka. Jadi anda tidak akan overthinking.

Anda juga boleh mewangikan badan dengan wangian yang tahan lama. Spraykan sedikit pada badan dan baju anda. Buatkan suami tergoda.

Kesimpulan

Gemuruh Pada Malam Pertama

Kami harap anda akan dapat info yang bermanfaat daripada artikel ini. Mungkin gemuruh dan gugup anda akan dapat dikurangkan.

Anda tahu tak berapa lama suami anda sendiri nantikan waktu ini seperti anda? 

Dia juga mungkin gemuruh. Tetapi tidak mengapa, asalkan kedua-duanya boleh mempelajari apa yang elok untuk diri anda dan diri dia.

Semoga membantu dan sharelah artikel ini!

Artikel Berkaitan: 15 Cara Pikat Suami Sampai Suami Sayang, Cara Guna Pheromone Perfume Dengan Betul Untuk Wanita, 13+ Tips Pewangi Wanita Tahan Lama, 10 Hadiah Kahwin Rare Anda Boleh Belikan Untuk Pasangan Pengantin Baru, Apa Suami Boleh Buat Ketika Isteri Mengandung, Bahasa Cinta: Cara Memahami Love Language Si Dia, Tips & Cara Goda Suami Di Rumah, Macam Mana Nak Pilih Minyak Wangi Memikat Suami?, 14 Cara Goda Suami Balik Kerja. Nombor 6 Paling Penting!, 11 Cara Pujuk Suami Yang Merajuk, Top 8 Red Flag Lelaki & Wanita Yang Saya Perlu Elak, Macam Mana Nak Approach Lelaki Pemalu, Ini Cara Memikat Hati Lelaki Dalam Diam.

Related articles

Marie M

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Marie M

My personal favor

Category