Pikat Hati Suami Tanpa Rasa Takut Bimbang Dia Curang Minyak Pengasih

 TERBONGKAR:   RAHSIA MEMIKAT PERHATIAN SUAMI DENGAN WANGIAN SENSUAL

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  4.9/5 Lebih 35,000+ Pengguna Phero Essence Berpuas Hati

Phero Essence Di Media

Anda Ada Masalah Dibawah?

Suami Selalu Dingin

Setiap kali balik kerja suami tak layan kita pun

Suami Kurang Bagi Perhatian

Masa bersama dengan suami dah berkurang

Suami Selalu Marah

Suami baran, asyik marah tanpa sebab

Jangan susah hati lagi, kini dengan Phero Essence anda boleh tambat dan pikat suami anda!

Memperkenalkan….

Phero Essence For Her
Pewangi Hormon Semulajadi Dibuat Khas Untuk Wanita

Gabungan Pheromone semulajadi premium dan copulin

Pheromone membantu meningkatkan keinginan seksual seseorang.

Kepekatan minyak wangi sehingga 60%

Minyak wangi Phero diadun menggunakan ratio 60:40 untuk setiap adunan.

Wangian tahan lama walaupun cepat berpeluh

Wangian menjadi lebih tahan lama dan membantu menghilangkan bau busuk.

Bauan yang tidak terlalu menyengat

Bauan yang tidak terlalu tajam membuatkan si pemakai yakin untuk mendampingi pasangan atau sesiapa pun.

Saiz botol yang padat dan compact

Mudah untuk dibawa ke mana-mana saja.

Phero Booster

Phero telah dicampurkan dengan sejenis ramuan khas yang boleh meningkatkan nafsu penghidu.

5 Star Rating

Pelanggan sangat berpuas hati

Lebih 10,000

Facebook Review oleh pelanggan

3 Tahun

Pengalaman meningkatkan nafsu pasangan

Kenapa Saya Perlu Pilih Phero Essence?

100% BERKESAN MENGIKUT KAJIAN SAINS

Kajian yang dilakukan oleh European Journal of Obsetric & Gynecology and Reproductive Biology 118(2205)

ANDA MASIH RAGU-RAGU DENGAN KEBERKESANAN KAMI?

(Jom tonton video testimoni dari pengguna PHERO ESSENCE)

Bau macam bau perfume mahal premium gila! Sesuai untuk goda suami korang, lagi-lagi bila penat balik kerja!
Lila Irwan
Its proven by science untuk menaikkan nafsu syahwat lelaki. Kita pakai boleh bagi suami tunduk!
Anju

Berita baik! Dengan setiap pembelian Phero Essence…. anda akan dapat 50% off dan 5 free gift untuk setiap pembelian!

Bukan itu saja, anda juga berpeluang untuk menang PERCUTIAN KE PARIS bernilai RM15,000 jika ORDER SEKARANG!

Promosi Terhad!

SET OFFER

Harga Asal RM150

(RM79)

SET COMBO

Harga Asal RM300

(RM99)

SET JIMAT

Harga Asal RM450

(RM119)

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI

30 HARI JAMINAN KEBERKESANAN

Sekiranya tidak berkesan, cik hanya perlu hantar semula Phero Essence ke alamat kami semula.

30 HARI JAMINAN KEBERKESANAN

Sekiranya tidak berkesan, cik hanya perlu hantar semula Phero Essence ke alamat kami semula.

PENGGUNA GEMBIRA & BERPUAS HATI

Hampir 29,900+ pengguna kami yang berpuas hati dengan Phero Essence

PENGGUNA GEMBIRA & BERPUAS HATI

Hampir 29,900+ pengguna kami yang berpuas hati dengan Phero Essence

Soalan Lazim

Bahan utama adalah pheromone dan copulins.

Boleh. Kandungan Phero Essence adalah 100% halal dan selamat

InsyaAllah berkesan. Setakat ni hampir 29,900+ pengguna yang berjaya memikat lelaki/pasangan masing masing.

Tiada. Phero Essence ini 100% selamat digunakan untuk wanita bujang, yang sudah berkahwin dan juga yang mengandung.

Bergantung pada hari bekerja. Biasanya dalam 1-3 hari (Semenanjung) dan 3-5 hari (Sabah dan Sarawak)

Boleh. Kami memberikan jaminan selama 30 hari penggunaan, sekiranya tidak berkesan, cik hanya perlu hantar semula Phero Essence ke alamat kami semula. 

Sebaik barang tiba, kami akan refund.

*Tertakluk kepada terma dan syarat

All Rights Reserved (Phero Essence) © 2022

Phero Essence HQ (002902503H)

Phone No : 01154150415
Address : 235, Jalan Makyong 6U/KS5, Bandar Bukit Raja 42100 Selangor
Email :[email protected]

Contact us for more info on Terms & conditions, Shipping information, Privacy policy, Returns policy, and Refund policy